Beauty-poszt

Orosz kence leltár

1, Első orosz szerzemény, még magyarországi ajándék.

2, Sokak által irigyelt kék-szíves hajgumi, ami már pityeri. (2 db.100 rub.)

3, Tusfürdőhöz kapott ingyen törlőkendő. Ajándéklónak megnéztem a fogát: sminklemosásra ok, de ideiglenes bőrhibák korrigálásakor már nem hatékony. Rövid utazásra tökéletes, hosszúra nem, mert a csomag hamar kiszárad.

4, Lengyel olcsó húsnak is híg a leve. Barna szemceruza, 25 rubelért, nem látható.

5, Életem első hatékony korrektora, a lengyel Bell gyártmánya. 110 rubel volt, sajnos már nagyon fogy. Mért nem forgalmazzák itthon?

6, A „Nagymama patikája” mosakodógél annyira híg, hogy pillanatok alatt kifolyik a kezedből. Használatakor nagyon észnél kell lenni!

7, Orosz hagyományokon alapul ennek a kávés bőrradírnak az elkészítése. (Csak mellesleg, az oroszok nem inkább teáznak?) Na az erre adott 60 rubel, kidobott pénz volt. Büdös, kicsit megbillen a tégely, a fele megállíthatatlanul kiborul. Zöld társa, olyan volt mint a takony, de ez volt egyetlen hibája. Annál kellett volna maradni.

8, Nehéz-zsíros „Green mama” a tajga mélyéről, a tökéletes arckrém az orosz télben. Plusz öt fok után már nem jó, fölkenése itthoni nyárban, mazochizmus. (80-90 rub.)

9, Naptejes polc legalsó során találtam ezt az orosz terméket (80-90 rub.) Vigyázott rám, Finn-öblös vidámkodások során soha nem égtem le. Még nem döntöttem el, pétervári áprilisban kirakni a Lancester napolaj reklámokat, cinizmus-e, vagy pedig a magas fokú önirónia szeretetreméltó példája.

10-11, A „Fekete gyöngy” komoly, orosz kozmetikai termék, külön, minden korosztálynak. Vízmegtartó szemkrémük egy ékszer, egy gyöngyszem. Sminklemosójuk korrekt. Arckrémük nekem nem, Anyunak bejött. Áraik 130-200 rubel között mozognak.

12, Az időjárás hatásait kezemen ezzel a „MagRav” rózsaszín, zsíros csodával kezeltem. 50 rubeles tökéletesség.

13, Nem a Rive Gauche http://www.rivegauche.ru/ a legolcsóbb drogéria Oroszországban, de nem is a legdrágább. Előnye, az első vásárlásnál, automatikusan ajándékozott törzsvásárlói kártya, amely minden esetben, más akciókkal együtt is levesz 5%-ot az árból. Plusz, sokszor kaphatsz termékmintát. Számomra első számú üzlet az Улыбка радуги: http://r-ulybka.ru. Sok akció, sok ajándék, normális kiszolgálás.

Kategória: Nincs kategorizálva |

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.